Delegator Stories — Patrick

AEON
2 min readSep 30, 2020

Welcome to the second installment of the ‘Delegator Stories’ series. This series helps to highlight one of AEON’s valuable delegators. By participating in the series, the delegator will receive the Pool Cost for the epoch (340 ada) as a way of saying ‘thank you’!

1. What is your name / handle and what country / continent are you from?
Mijn naam is Patrick en ik kom uit Nederland.

2. How long have you been following the Cardano project?
Ik volg het Cardano project vanaf begin 2018 en investeer vanaf 2018 in ADA tokens. Het gaat een boeiende tijd worden de komende jaren rondom het project. Mijn vrienden hebben als motto: never leave ADA, dit nadat we in het verleden onze tokens verkocht hebben net voor een mooie stijging. Meerdere vrienden uit Nederland zijn inmiddels delegators in de AEON groep.

3. What interests you the most about Cardano?
De rust binnen het team, rustig stap voor stap dingen ontwikkelen, geen hype toestanden om de koers te stimuleren en de tijd nemen om zaken goed te ontwikkelen en daarmee in alles betrouwbaarheid uitstralen. Verder vind ik decentralisatie een erg goed streven. Voor mij is het investeren in Cardano een lange termijn investering en ik trade daarom ook niet met Cardano.

4. What project would you love to see built on the platform?
Ik kijk uit naar de uitrol van Goguen en de start van de smart contracts op het netwerk. Ook de ontwikkelingen in Afrika om daar mensen een soort “bank” aan te bieden vind ik mooie initiatieven. Het mooie van Cardano is de vele diverse aspecten en het kan mooie oplossingen bieden voor diverse vraagstukken wereldwijd.

5. Why do you delegate to AEON?
De kracht van decentralisatie zit in het ondersteunen van de kleinere stakingpools. Zelf ben ik niet technisch onderlegd en daardoor niet in staat om een stakingpool te starten. Daarnaast zijn Pat Cash, Daniel Riccardo en Matthijs coole gasten uit Australië.

--

--